cjwho:

house for a photographer by hyde + hyde architects | via

welsh practice hyde + hyde architects designed a home for a photographer in a disused quarry on the edge of brecon national park as an object placed on the landscape without being entirely intrusive on the topography.

conceived as a recatngular form supported off the ground, the cantilevered poured-in-place concrete slab is covered in corten clad SIPs (structural insulated panels) to ensure a high thermal performance. apertures in the metal skin offer various views of the surrounding greenery, exposing central patios and different rooms. At the end of the volume, a glass wall directs views outwards in a double-height atrium space containing the living room and library.

a combination of the exposed OSB board in the interior and various windows provide an ideal backdrop for the display and creation of photography.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

jealousyyouhavetoearn:

Success is the only Option!


Going Huge

- a Gentleman’s Blog

jealousyyouhavetoearn:

Success is the only Option!
Going Huge

- a Gentleman’s Blog
themodernarchitecture:

Modern architecture
weandthecolor:

Trollstigen Mountain Lodge by Reiulf Ramstad Architects
More about the outstanding architecture of the lodge on WE AND THE COLOR.Architecture on WE AND THE COLOR
WATC//Facebook//Twitter//Google+//Pinterest

antoniomsblog:

CASA MI.

New post up on AVANT-GARDE

themodernarchitecture:

Modern architecture

homelimag:

The Black Desert House by Marc Atlan

mumeditation:

Rias Hall | took refuge from the 2011.03.11 tsunami here | via chiaki-arai